Waldorf M synthesizer

 1.799,00 inc. btw -  1.486,78 ex btw

Waldorf M synthesizer

Met de waldorf M keert waldorf muzikaal terug naar zijn roots door de klassieke Microwave en ‘moderne’ Microwave II-klank generatie terug te brengen als een nieuwe generatie klassieke hybride wavetable-synthesizer met een analoge lowpass 24 dB/okt VCF , een echte stereo analoge VCA met panning-optie en nog veel meer om te ontdekken in een desktopvriendelijke vormfactor met een breed scala aan unieke geluiden.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

  • Eenvoudige retourzending
  • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
  • Computers 1-5 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen

Waldorf M synthesizer

M – Wavetable-synthesizer

Met de waldorf M keert waldorf muzikaal terug naar de roots door de klassieke Microwave en ‘moderne’ Microwave II-klank generatie terug te brengen als een nieuwe generatie klassieke hybride wavetable-synthesizer, met een analoge lowpass 24 dB/okt VCF — SSI 2144 met resonantie en analoge verzadigingsfunctie, echte stereo analoge VCA met panning-optie en nog veel meer om te ontdekken in een desktopvriendelijke vormfactor met een breed scala aan unieke geluiden.

Talrijke presets – in totaal 2.048 presets (verdeeld in 16 banken, elk met 128 geluiden) – professioneel geprogrammeerd door wereldberoemde geluidsontwerpers, omvatten ook alle klassieke microwave geluidssets, zoals MW1 Factory Sound Set, MW1 Soundpool 1-5, de vet klinkende Analogue en Bassco, evenals PPG Wave 2.3 klinkt slim geconverteerd voor de originele microwave. Bovendien beschikt de waldorf m ook over nieuw geprogrammeerde geluiden die gebruikmaken van de talloze nieuwe functies van de waldorf M – van echte harde Sync (wanneer u werkt in de Modern Microwave II/XT-modus) tot de ARP (arpeggiator) en MIDI-synchrone wereldwijde LFO (Low Frequency Oscillator).

Maar het muzikale hart van de waldorf M klopt als een achtstemmige polyfone, vierstemmige multitimbrale WAVETABLE SYNTHESIZER – zo brutaal in rood over zijn volledig metalen blauwgekleurde behuizing, die zelf verwijst naar zijn illustere Microwave-erfgoed – zijn twee wavetable-oscillatoren met onafhankelijke wavetable – het genereren van Classic Microwave 1 en Modern Microwave II/XT-modi, wat betekent dat de wavetable-oscillators zich in beide modi anders gedragen (toegankelijk door op de modusknop te drukken naast het handige grafische display met hoge resolutie met vier eindeloze encoders voor nog meer hands-on controle). Bijgevolg is er geen harde synchronisatie of ringmodulatie beschikbaar in de Classic Microwave I-modus, waar 16-bits wavetables bit-gereduceerd worden tot 8-bit en een 240 kHz niet-anti-aliased samplefrequentie wordt aangeboden, terwijl de Modern Microwave II De /XT-modus biedt een samplefrequentie van 40 kHz met bandgelimiteerde wavetables, hoewel beide oscillatoren – OSC 1 en OSC 2 – dezelfde paneelparameters bieden.

Twee LFO’s die een periodieke golfvorm genereren met instelbare frequentie, Rate en Shape die kunnen worden gebruikt voor modulatiedoeleinden, zijn ook altijd bij de hand. Echter, in tegenstelling tot andere Waldorf-synthesizers, is er geen modulatiematrix in de waldorf M. Een bewuste ontwerpbeslissing nemen om de modulatiefaciliteiten van M rechtstreeks op de bijbehorende weergavepagina in te stellen, als eerbetoon aan de 1989-vintage Microwave.

Terug in het hier en nu tilt de waldorf M prestaties naar een geheel nieuw niveau, dankzij die geavanceerde ARP met 16 vooraf ingestelde patronen, akkoordmodus en een mogelijkheid om te synchroniseren met MIDI-klok. Bovendien stellen vier programmeerbare ENVELOPES avontuurlijke gebruikers in staat om geluidsparameters te manipuleren via snelheids- of getimede modulaties.

Muzikaal een verbinding maken met de buitenwereld is belangrijk voor elke synthesizer, dus M biedt zes (op het achterpaneel gepositioneerde) stereo analoge uitgangen — gerangschikt als MAIN OUT (L/Mono en R) en AUX OUT (A, B, C en D), waarvan de laatste kan worden gebruikt om elk van de vier Multi (multitimbrale) partijen naar verschillende uitgangen te routeren, indien gewenst; een stereo hoofdtelefoonuitgang (met een bijbehorende volumeknop naast de hoofdvolumeknop aan de bovenzijde); 5-pins MIDI IN, OUT en THRU DIN-aansluitingen, aangevuld met een USB 2.0 MIDI-poort (voor computerverbinding om MIDI-gegevens te verzenden en ontvangen); een SD-kaartsleuf (voor het bijwerken van de firmware van M, het importeren/opslaan van geluidspatches en het importeren/opslaan vande waldorf M-specifieke gegevens, zoals wavetables voor gebruikers); en — last but not least — een Kensington®-compatibele sleuf voor veiligheidsslot.

Merk

Waldorf