Facebook Pixel
ARP 2600 M semi-modulaire synth Synthesizers

ARP 2600 M semi-modulaire synth

Sequential Pro 3 synthesizer Synthesizers

Sequential Pro 3 synthesizer

Korg Wavestate Wave Sequencing synthesizer

Korg Wavestate synthesizer


De legendarische Wavestation van KORG introduceerde de wereld in Wave Sequencing, waarbij ruwe samples werden omgezet in geluiden die niemand ooit eerder had gehoord. Het vlaggenschip van de OASYS- en KRONOS-toetsenborden heeft Wave Sequencing nog verder ontwikkeld en uitgebreid met zijn unieke palet van weelderige, evoluerende pads en ritmes. Wavestate de nieuwe standaard

Speciale prijs € 638,00 Normale prijs € 699,00
incl. 21% btw
verwacht 4 Dec

Korg synthesizer

Korg Inc. is een Japanse fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, audioprocessors, opname-apparatuur en synthesizers. Bekend van de Korg Volca serie en de Korg Kronos. New korg sq-64 sequencer en de Korg opsix fm synthesizer. Korg staat boven aan als het gaat om kwaliteit, door de daren heen blijft korg een betrouwbare partner in de studio en op het podium. Korg synthesizers zijn toonaangevend. NEW Korg Modwave

Wave Sequencing synthesizer van Korg de Wavestate

Legendarische synthese, radicaal opnieuw uitgevonden !
Organisch, inspirerend en geestverruimend krachtig.

De legendarische Wavestation van KORG introduceerde de wereld in Wave Sequencing, waarbij ruwe samples werden omgezet in geluiden die niemand ooit eerder had gehoord. Het vlaggenschip van de OASYS- en KRONOS-toetsenborden heeft Wave Sequencing nog verder ontwikkeld en uitgebreid met zijn unieke palet van weelderige, evoluerende pads en rijritmes.

Nu is KORG trots de volgende stap in de digitale synthese aan te kondigen: de korg wavestate. Met de radicaal opnieuw ontworpen Wave Sequencing 2.0 levert de wavestate verbazingwekkende, steeds veranderende geluiden met uitgebreide hands-on controle.

Verre van een nostalgisch heruitgave, is de wavestate vanaf het begin ontworpen voor een nieuwe generatie muzikanten, producers en componisten, die signalen volgen uit bronnen zo divers als modulaire synths, groove boxes en algoritmische compositie. De compacte vormfactor, met 37 toetsen van volledig formaat, kan eenvoudig worden getransporteerd en past netjes in elke fase, studio of desktop-opstelling.

Korg Wavestate Wave Sequencing 2.0

Met de wavestation had elke stap van een golfsequentie een duur, een sample en een toonhoogte. Dit creëerde oorstrelende patronen, maar de patronen herhaalden zich steeds opnieuw. Wat als ze zouden kunnen evolueren op organische, onverwachte manieren, in plaats van alleen maar te herhalen?

Wave Sequencing 2.0 splitst de timing, de volgorde van de samples en de melodie op, zodat elk onafhankelijk kan worden gemanipuleerd. Er zijn ook nieuwe kenmerken toegevoegd, waaronder vormen, gate-tijden en stappensequencerwaarden. Elk van deze is een 'Lane', en elke Lane kan een ander aantal stappen hebben en zijn eigen start-, eind- en luspunten.

Telkens wanneer de reeks vooruit gaat, worden de afzonderlijke rijstroken gecombineerd om de uitvoer te maken. Een sample kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een andere duur, toonhoogte, vorm, gate-lengte en stapsequentiewaarde elke keer dat deze wordt afgespeeld. U kunt de start-, eind- en luspunten van elke lane afzonderlijk voor elke noot moduleren, met behulp van snelheid, LFO's, enveloppen, mod-knoppen of andere controllers. Elke noot in een akkoord kan iets anders spelen!

Lanes kunnen ook de stapvolgorde willekeurig bepalen telkens wanneer ze spelen, met realtime controle over het bereik van de opgenomen stappen. Ten slotte kunnen individuele stappen willekeurig worden overgeslagen, met een moduleerbare kans van 0 tot 100%. Het resultaat is organische, steeds veranderende geluiden die reageren op uw controle. De vier ingebouwde arpeggiatoren van de korg wavestate kunnen samenwerken met Wave-sequenties voor nog meer mogelijkheden.

 

 

 

 

Meer informatie
EAN4959112192768
OOK INTERESSANT
 1. Moog One 8 voice synthesizer Moog synthesizer
  Moog One 8 voice synthesizer
  Speciale prijs € 6.449,00 Normale prijs € 6.675,00
 2. KORG opsix FM synthesizer Synthesizers
  KORG opsix FM synthesizer
  Speciale prijs € 665,00 Normale prijs € 799,00
 3. Korg Modwave synthesizer Blackfriday 2021
  Korg Modwave synthesizer
  Speciale prijs € 675,00 Normale prijs € 795,00
 4. Moog Matriarch Moog synthesizer
  Moog Matriarch
  Speciale prijs € 1.989,00 Normale prijs € 2.049,00
 5. Moog Subharmonicon Moog synthesizer
  Moog Subharmonicon
  Waardering:
  97%
  Speciale prijs € 739,00 Normale prijs € 829,00