Facebook Pixel
Spectrasonics Keyscape – Box USB-flashdrive Spectrasonics

Spectrasonics Keyscape – Box USB-flashdrive

Spectrasonics Omnisphere 2.8 met USB-flashdrive.

Spectrasonics Omnisphere 2.8 - Eindeloze mogelijkheden

In Luxe verpakking met USB Flashdrive voor snelle installatie

Omnisphere 2.8 is de vlaggenschip synthesizer van Spectrasonics - een instrument van buitengewone kracht en veelzijdigheid. Topartiesten over de hele wereld vertrouwen op Omnisphere als een essentiële bron van sonische inspiratie. Deze bekroonde software brengt veel verschillende soorten synthese samen in één geweldig klinkend instrument dat een leven lang exploratie zal ontketenen.

Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 419,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Spectrasonics Virtual Instruments

Spectrasonics-gebruikers zijn onder meer 's werelds meest vooraanstaande artiesten, producenten, sessiespelers, remixers, game-ontwikkelaars en film- en tv-componisten. De instrumenten van het bedrijf zijn te horen in duizenden hitrecords, best verkopende games, populaire televisieshows en grote films. Elk Spectrasonics-product heeft een topprijs in de branche gekregen en lovende kritieken gekregen.

Opgericht in 1994 door de Los Angeles-componist Eric Persing en zijn vrouw Lorey, werd Spectrasonics al snel een toonaangevende ontwikkelaar van gesamplede geluidsbibliotheken van wereldklasse.Door gebruik te maken van zijn jarenlange expertise op het gebied van productontwerp, verwierf Spectrasonics een reputatie voor het stellen van de norm voor uitmuntendheid in de branche.Tegenwoordig is Spectrasonics een team geworden van vele begaafde, creatieve mensen

Spectrasonics Instruments:

Omnisphere Keyscape Trilian

 

Spectrasonics Omnisphere 2.8 - Eindeloze mogelijkheden

Omnisphere is de vlaggenschip synthesizer van Spectrasonics - een instrument van buitengewone kracht en veelzijdigheid. Topartiesten over de hele wereld vertrouwen op Omnisphere als een essentiële bron van sonische inspiratie. Deze bekroonde software brengt veel verschillende soorten synthese samen in één geweldig klinkend instrument dat een leven lang exploratie zal ontketenen.

Hardware Synth-integratie Omnisphere

Spectrasonics Omnisphere is de enige softwaresynth ter wereld die een Hardware Synth Integration- functie biedt. Deze opmerkelijke innovatie transformeert meer dan 65 bekende hardwaresynthesizers in uitgebreide hands-on controllers die de nieuwe uitgebreide synthesemogelijkheden van Omnisphere ontgrendelen. Simpel gezegd, deze baanbrekende functie geeft het gebruik van Omnisphere het gevoel alsof je een hardware synth gebruikt! Door de kloof tussen fysieke ervaring tussen software en hardware te overbruggen, krijgen gebruikers intuïtieve controle over Omnisphere door de vertrouwde lay-out van hun ondersteunde hardwaresynth te gebruiken. Gebruikers van virtuele instrumenten kunnen nu genieten van de vreugde van de hardware synth workflow en hardware synth gebruikers kunnen hun mogelijkheden volledig uitbreiden in de enorme sonische wereld van Omnisphere!

Nieuwe hardware geluidsbibliotheek omnisphere

Spectrasonics Omnisphere 2.8 bevat een verbluffende nieuwe "Hardware Library" met meer dan 1.600 nieuwe patches gemaakt door Eric Persing en het gerenommeerde Spectrasonics Sound Development-team. Elk hardwareprofiel heeft een overeenkomstige set geluiden in de hardwarebibliotheek die speciaal zijn ontworpen met behulp van die hardwaresynth als Omnisphere-controller. Deze inspirerende nieuwe geluiden bevatten een breed scala aan categorieën en vele hebben een uitgesproken 'klassieke' smaak! Opmerkelijk is dat de 2.6-update Eric's klassieke sounddesign-werk van de originele Roland D-50 uit 1987 naar een geheel nieuw sonische territorium brengt met de uitgebreide synthesemogelijkheden van Omnisphere. Het beste van alles is dat de nieuwe geluiden beschikbaar zijn voor ALLE gebruikers, ongeacht of ze de hardware gebruiken of niet!

spectrasonics Omnisphere bevat meer dan 14.000 geluiden!

Sinds het begin is Omnisphere het favoriete geluidswapen voor creatieve spelers en producers op zoek naar geluiden van het volgende niveau op hitrecords, bestverkopende games en Oscar-winnende films. De verbazingwekkende geluidsbibliotheek van Omnisphere groeit voortdurend en wordt in een nieuwe richting geduwd door het bekroonde Spectrasonics Sound Development Team.

Spectrasonics omnisphere kopen doe je bij een officiele dealer

Kijk ook eens naar keyscape

Meer informatie
EAN835948000191