Facebook Pixel

Ableton

Ableton

Ableton ontketende een revolutie in de muziek. Het in 1999 opgerichte Frans Duitse bedrijf deed dat met name met software, software die Live genoemd wordt. Live was bij de lancering een nieuwe manier om met behulp van je computer muziek te maken. Het was een schot in de roos en vele honderdduizenden gebruikers zweren bij Live ondertussen. Ableton bleek met Live een nieuwe standaard van het creëren en uitvoeren van muziek in de markt gezet te hebben gezet en stond meteen op de kaart.

Ableton Software

Ableton software is sinds de introductie van Live een begrip in de muziekwereld. Een program al Ableton Live 10 Suite bijvoorbeeld, is een perfect programma gebleken, maar dat geldt ook voor de goedkopere Live Standard versie. De Ableton software is ontwikkeld door een bijzonder intelligent team, een team met ritme en gevoel voor geluid met name. Live van Ableton biedt indrukwekkende soft- en hardware en is alles wat je nodig hebt om muziek te kunnen maken. En dat zeer gedetailleerd, waardoor je muziek nooit zo fraai afgerond kon worden. Met speciale dank aan de Ableton software dus.

Ableton kopen

Ja, het is het aanbevelen van harte waard, Ableton kopen. Dat kan in de standaard Live vorm, maar ook in de extra rijk uitgerust Live Suite versie. Hier tast je dan ook wat dieper voor in de buidel. Met de standaard versie is het heerlijk vrij bewegen tussen je muzikale elementen. Je kunt bovendien je ideeën tegen het licht houden zonder dat de muziek en je flow stopt. Ook de Push 2 versie van Live mag er zijn en is zo mogelijk nog uitgebreider. Suite is in elk geval een uitvoering van Live met zeer vloeiende software voor het maken en uitvoeren van muziek. Je krijgt met de Suite versie van Ableton Live effecten, instrumenten en speciale functies geleverd die elk muziekstuk nog mooier en beter maken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina