Aanbieding!

Ableton Live 12 Suite, (EDU)

Oorspronkelijke prijs was: € 599,00.Huidige prijs is: € 295,00. inc. btw -  243,80 ex btw

-51%

Ableton Live 12 Suite

Ontvang direct je eigen versie !

Educative versie alleen studenten en docenten

Ableton Live 12 suite is snelle, vloeiende en flexibele software voor het maken en uitvoeren van muziek. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken.Creëer in een traditioneel lineair arrangement of improviseer zonder de beperkingen van een tijdlijn in Live’s Session View. Beweeg vrij tussen muzikale elementen en speel met ideeën, zonder de muziek te stoppen en zonder je flow te onderbreken.

94 op voorraad

ableton

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

 • Gemakkelijk retour zending
 • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
 • Computers 5-9 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen
betalen ideal webshop
ableton live 12
Ableton Live 12 Suite, (EDU)
 599,00 Oorspronkelijke prijs was: € 599,00. 295,00Huidige prijs is: € 295,00. inc. btw -  243,80 ex btw

Ableton live 12 Suite Download Educatief

ontvang direct je eigen versie.
Na de bestellingen loggen we direct in bij ableton, en uitvangt direct uw licentie.

Ableton Live 12 suite is snelle, vloeiende en flexibele software voor het maken en produceren van muziek.
Niet alleen geschikt hoor het produceren maar ook voor het mixen van nieuwe muziek, en het maken van mixen met bestaande nummers. Live 12 suit wordt geleverd met audio effecten, instrumenten, sample packs en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke style muziek te maken en te mixen
Creëer in een traditioneel lineair arrangement of improviseer zonder de beperkingen van een tijdlijn in Live’s Session View, deze view word ook veel gebruikt door en voor performers. Klik vrij tussen alle muzikale audio clips en midi partijen en speel met ideeën, zonder de muziek te stoppen en zonder je flow te beïnvloeden.

Maak krachtigere geluiden met de nieuwe virtuele instrumenten van Live 12 suite . Blijf op de hoogte met talloze workflowverbeteringen. Haal nog meer weg van de computer met Ableton push2. Bouw je geluid op met een samengestelde bibliotheek. En krijg het onbeperkte potentieel van Max for Live, naadloos ingebouwd.

Schets, tweak en experimenteer met ableton live 12 suite

In Live’s Session View kun je vrijelijk muzikale ideeën mixen en matchen zonder de beperkingen van een tijdlijn. Ideeën krijgen is razendsnel en het is de ideale plek voor improvisatie. Je kunt MIDI- en audio-loops van verschillende lengtes in elke combinatie spelen, zonder de muziek ooit te stoppen.

Kom in de details met Live 12 suite

In de arrangements weergave kunt u muziek organiseren langs een tijdlijn. Plaats muzikale delen en bouw delen van je liedje. Verdiep je in details zonder je muzikale doelen uit het oog te verliezen – of je nu een eerste idee ontwikkelt of een volledig nummer regelt. Of je kunt alles wat je doet in de Session View opnemen in het arrangement om je weg te improviseren naar een voltooid nummer.

 

 • Onbeperkte audio- en MIDI-tracks
 • Onbeperkt aantal scènes
 • 12 Tracks verzenden en retourneren
 • 256 mono audio-ingangskanalen
 • 256 mono audio-uitgangskanalen
 • Leg MIDI vast
 • Complexe warp-modi
 • Audio snijden
 • Audio naar MIDI
 • Max voor Live
 • Nieuw in Live 12:
 • Comping
 • Linked-track bewerken
 • MIDI polyfone expressie
 • Opmerking en snelheidskans
 • Tempo volgen

 

Extra informatie

EAN

4042921875653

Merk

Ableton

Ableton

Koop nu live 11 en ontvang gratis upgrade naar Ableton live 12 Ableton heeft met zijn software voor een revolutie in de muziek gezorgd. Het Frans-Duitse bedrijf dat in 1999 werd opgericht, deed dit vooral met zijn software, Live genaamd. Live was een nieuwe manier om muziek te maken met behulp van een computer toen het werd gelanceerd. Het was een doorslaand succes en honderdduizenden gebruikers zweren nu bij Live. Ableton bewees met Live dat het een nieuwe standaard had neergezet voor het maken en uitvoeren van muziek en kreeg meteen erkenning. Ableton software Sinds de introductie is Ableton's Live software synoniem geworden voor muziekproductie. Een programma als Live 12 Suite is bijvoorbeeld een perfect programma gebleken, maar dat geldt ook voor de meer betaalbare Live Standard versie. De software is ontwikkeld door een bijzonder intelligent team met gevoel voor ritme en geluid. Live biedt indrukwekkende soft- en hardware en heeft alles in huis om muziek te maken. En tot in detail, waardoor muziek mooier dan ooit kan worden afgewerkt. Speciale dank aan de Live software. Ableton kopen Het is een echte aanrader. Dat kan in het standaard Live formaat, maar ook in de extra rijk uitgeruste Live Suite versie, die financieel wel een diepere investering vraagt. Met de standaardversie is het heerlijk om vrij te bewegen tussen je muzikale elementen. Je kunt ook je ideeën tegen het licht houden zonder de muziek of je flow te onderbreken. De Push 2 versie van Live is ook beschikbaar en mogelijk nog uitgebreider. Suite is in ieder geval een versie van Live met zeer vloeiende software voor het maken en uitvoeren van muziek. Met de Live Suite versie krijg je effecten, instrumenten en speciale functies meegeleverd die elk muziekstuk nog mooier en beter maken.  

Ableton begrijpen: Een uitgebreide gids

Live (suite) is een digitaal audio werkstation (DAW) ontworpen voor muziekproductie, mixen en live optreden. Het is een van de meest populaire software keuzes voor muzikanten, producers en DJ's die gemakkelijk muziek willen maken en uitvoeren. Ableton biedt een unieke workflow die de traditionele lineaire opstelling combineert met de flexibiliteit van live performance. In dit artikel gaan we in op alles wat je moet weten over Ableton, de functies en hoe je ermee aan de slag kunt

Kenmerken van Ableton Kopen

Live suite zit vol met functies die het tot een van de meest veelzijdige en krachtige DAW's op de markt maken. Enkele van de meest opvallende functies zijn: Niet-lineaire ordening: Ableton biedt een unieke benadering van muziekproductie met zijn niet-lineaire arrangement. Hierdoor kun je op een flexibele en intuïtieve manier muziek maken, waardoor het gemakkelijker wordt om te experimenteren en wijzigingen aan te brengen in je tracks. Live optreden: Ableton is ontworpen voor live performance, en de interface is hiervoor geoptimaliseerd. Dankzij de sessieweergave en de MIDI- en audioverwerking in realtime kun je gemakkelijk live optreden. MIDI- en audio-opname: Ableton ondersteunt zowel MIDI- als audio-opname, en je kunt je tracks gemakkelijk opnemen en bewerken binnen de software. Audio- en MIDI-effecten: Ableton heeft een reeks ingebouwde effecten die je kunt gebruiken om je audio- en MIDI-tracks te bewerken. Deze effecten omvatten EQ, reverb, delay, distortion en meer. VST-ondersteuning: Ableton ondersteunt VST-plugins, wat betekent dat je alle plugins van derden kunt gebruiken om je muziekproductie workflow te verbeteren.
ableton