Aanbieding!

Ableton Live 12 download (Educative versie)

Oorspronkelijke prijs was: € 279,00.Huidige prijs is: € 138,00. inc. btw -  114,05 ex btw

-51%

Ableton Live 12 (Educative versie)

Educative versie alleen voor docenten en studenten
Deze software  word niet in “box” geleverd. Het bestellen de download versie werkt als volgt:

Bestel de Ableton Live 12 en ontvang kort na de betaling je eigen serie nummer.
Zodra ableton 12 uit is kan je deze gratis installeren
Ableton Live 12  is software voor het maken en uitvoeren van muziek. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken.Creëer in een traditioneel lineair arrangement of improviseer zonder de beperkingen van een tijdlijn in Live’s Session View. Beweeg vrij tussen muzikale elementen en speel met ideeën, zonder de muziek te stoppen en zonder je flow te onderbreken.

94 op voorraad

ableton

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

 • Gemakkelijk retour zending
 • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
 • Computers 5-9 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen
betalen ideal webshop
ableton live 12
Ableton Live 12 download (Educative versie)
 279,00 Oorspronkelijke prijs was: € 279,00. 138,00Huidige prijs is: € 138,00. inc. btw -  114,05 ex btw

Ableton Live 12 download

Downloaded Versie

Deze software is word niet in “box” geleverd. Het bestellen de download versie werkt als volgt:

Bestel de Ableton Live 12 via i4studio.nl

Na ontvangst van de betaling ontvang je van ons je serienummer

Activeer en Autoriseer de software

Start playing

Ableton Live 12  is software voor het maken en uitvoeren van muziek. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken.
Creëer in een traditioneel lineair arrangement of improviseer zonder de beperkingen van een tijdlijn in Live’s Session View. Beweeg vrij tussen muzikale elementen en speel met ideeën, zonder de muziek te stoppen en zonder je flow te onderbreken.

Wil je nog meer uit je Ableton software halen, kijk dan ook een naar de ableton push 2 controller

Abelton Live 12 Standaard

 • Onbeperkte audio- en MIDI-tracks
 • Onbeperkt aantal scènes
 • 12 Tracks verzenden en retourneren
 • 256 mono audio-ingangskanalen
 • 256 mono audio-uitgangskanalen
 • Leg MIDI vast
 • Complexe warp-modi
 • Audio snijden
 • Audio naar MIDI

Nieuw in Ableton Live 12:

Comping
Linked-track bewerken
MIDI polyfone expressie
Opmerking en snelheidskans
Tempo volgen

Extra informatie

EAN

4042921880718

Merk

Ableton

Ableton

Koop nu live 11 en ontvang gratis upgrade naar Ableton live 12 Ableton heeft met zijn software voor een revolutie in de muziek gezorgd. Het Frans-Duitse bedrijf dat in 1999 werd opgericht, deed dit vooral met zijn software, Live genaamd. Live was een nieuwe manier om muziek te maken met behulp van een computer toen het werd gelanceerd. Het was een doorslaand succes en honderdduizenden gebruikers zweren nu bij Live. Ableton bewees met Live dat het een nieuwe standaard had neergezet voor het maken en uitvoeren van muziek en kreeg meteen erkenning. Ableton software Sinds de introductie is Ableton's Live software synoniem geworden voor muziekproductie. Een programma als Live 12 Suite is bijvoorbeeld een perfect programma gebleken, maar dat geldt ook voor de meer betaalbare Live Standard versie. De software is ontwikkeld door een bijzonder intelligent team met gevoel voor ritme en geluid. Live biedt indrukwekkende soft- en hardware en heeft alles in huis om muziek te maken. En tot in detail, waardoor muziek mooier dan ooit kan worden afgewerkt. Speciale dank aan de Live software. Ableton kopen Het is een echte aanrader. Dat kan in het standaard Live formaat, maar ook in de extra rijk uitgeruste Live Suite versie, die financieel wel een diepere investering vraagt. Met de standaardversie is het heerlijk om vrij te bewegen tussen je muzikale elementen. Je kunt ook je ideeën tegen het licht houden zonder de muziek of je flow te onderbreken. De Push 2 versie van Live is ook beschikbaar en mogelijk nog uitgebreider. Suite is in ieder geval een versie van Live met zeer vloeiende software voor het maken en uitvoeren van muziek. Met de Live Suite versie krijg je effecten, instrumenten en speciale functies meegeleverd die elk muziekstuk nog mooier en beter maken.  

Ableton begrijpen: Een uitgebreide gids

Live (suite) is een digitaal audio werkstation (DAW) ontworpen voor muziekproductie, mixen en live optreden. Het is een van de meest populaire software keuzes voor muzikanten, producers en DJ's die gemakkelijk muziek willen maken en uitvoeren. Ableton biedt een unieke workflow die de traditionele lineaire opstelling combineert met de flexibiliteit van live performance. In dit artikel gaan we in op alles wat je moet weten over Ableton, de functies en hoe je ermee aan de slag kunt

Kenmerken van Ableton Kopen

Live suite zit vol met functies die het tot een van de meest veelzijdige en krachtige DAW's op de markt maken. Enkele van de meest opvallende functies zijn: Niet-lineaire ordening: Ableton biedt een unieke benadering van muziekproductie met zijn niet-lineaire arrangement. Hierdoor kun je op een flexibele en intuïtieve manier muziek maken, waardoor het gemakkelijker wordt om te experimenteren en wijzigingen aan te brengen in je tracks. Live optreden: Ableton is ontworpen voor live performance, en de interface is hiervoor geoptimaliseerd. Dankzij de sessieweergave en de MIDI- en audioverwerking in realtime kun je gemakkelijk live optreden. MIDI- en audio-opname: Ableton ondersteunt zowel MIDI- als audio-opname, en je kunt je tracks gemakkelijk opnemen en bewerken binnen de software. Audio- en MIDI-effecten: Ableton heeft een reeks ingebouwde effecten die je kunt gebruiken om je audio- en MIDI-tracks te bewerken. Deze effecten omvatten EQ, reverb, delay, distortion en meer. VST-ondersteuning: Ableton ondersteunt VST-plugins, wat betekent dat je alle plugins van derden kunt gebruiken om je muziekproductie workflow te verbeteren.
ableton