Facebook Pixel
Focusrite Scarlett 18I20 3rd Audio Interface Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite Scarlett 18I20 3rd Audio Interface

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface

Focusrite Scarlett 2i2 3rd audio interface

Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen.

Vanuit de (home)studio's, heeft de iconische Focusrite scarlett 2i2 al bijgedragen aan meer platen dan elke andere interface in de geschiedenis. En met de 3 rd Generation, zul je beter klinken dan ooit.

Speciale prijs € 151,00 Normale prijs € 155,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Focusrite

Bij focusrite maken ze audio-interfaces, en dat is alles wat ze doen. Het is de taak van een audio-interface om tussen jou en je geluid te worden gedeeld met de wereld, en wij zijn de beste ter wereld om dat mogelijk te maken. Bekend is de scarlett 2i2
Focusrite is bekend geworden om zijn microfoon pre-amps.

2in / 2out audio interface Focusrite Scarlett 2i2

Vanuit de (home)studio's, heeft de iconische scarlett 2i2 al bijgedragen aan meer platen dan elke andere audio interface in de geschiedenis. En met de 3 rd Generation, zul je beter klinken dan ooit.

De best verkopende interface van Scarlett - miljoenen muzikanten gebruiken de scarlett 2i2 om elke dag te schrijven en op te nemen. Met natuurlijk klinkende 3 rd Gen microfoonvoorversterkers, en Air, emuleren onze oorspronkelijke ISA voorversterkers, 2i2 krijgt muzikanten het meeste uit hun microfoons overal, de hele tijd. Het is alsof je in een studio schrijft.

Thuis opnemen van studiokwaliteit is nog nooit zo eenvoudig geweest, als met de focusrite scarlett 2i2. Met Easy Start kunt u binnen enkele minuten instellen, opnemen en afspelen. Onze microfoonvoorversterkers, instrumentinvoer met hoge stahoogte en nu iconische Gain Halos zorgen ervoor dat de wetenschap van geweldig klinken is opgelost. We maken ons zorgen over de technologie, je kunt je concentreren op de muziek.

Uw focusrite scarlett 2i2-interface wordt geleverd met een hele reeks opnamesoftware, geluiden en plug-ins om uit te kiezen:

Avid® Pro Tools® | Eerste Focusrite Creative Pack : honderden virtuele instrumentgeluiden, 500 MB loops en geweldig klinkende effecten

Ableton® Live Lite ™: toonaangevende software voor het maken van muziek

Abonnement voor drie maanden splice-geluiden: krijg toegang tot miljoenen hoogwaardige, royaltyvrije one-shots, loops en presets met dagelijks nieuwe releases

XLN Audio-: toegang tot een van de vier virtuele toetsenborden wanneer u uw eerste stuk Focusrite- of Novation-hardware registreert.

Softube tijd- en toonbundel: drie van Softube's wereldklasse reverb, vertraging en distortion plug-ins, en een eenvoudig te gebruiken mastering tool

Focusrite Red Plug-in Suite: modelleert nauwkeurig onze klassieke Red 2-equalizer en Red 3-compressor

Focusrite Plug-in Collective : ontvang gratis versies van de meest innovatieve software en profiteer van kortingen

Meer informatie
EAN818262060485
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!