Arturia MAtrixbrute front

Arturia Martixbrute analoge synthesizer

Arturia MicroBrute

Arturia MicroBrute

Moog subsequent 37

Waardering:
100% of 100

Moog subsequent 37

De Moog Subsequent 37 is een (2-stemmige) parafonische analoge synthesizer die voortbouwt op het bekroonde ontwerp van de ultra krachtige Sub 37 Tribute Edition. Het bedieningspaneel is bied ruimte aan 40 knoppen en 74 schakelaars, waardoor een breed scala aan analoge sound-design tools en on-board sequencing-opties onmiddellijk binnen handbereik zijn.

€ 1.475,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Moog subseq37

Moog subsequent 37

De Moog Subsequent 37® is een (2-stemmige) parafonische analoge synthesizer die voortbouwt op het bekroonde ontwerp van de ultra krachtige Moog subsequent 37 Tribute Edition. Het bedieningspaneel is bied ruimte aan 40 knoppen en 74 schakelaars, waardoor een breed scala aan analoge sound-design tools en on-board sequencing-opties onmiddellijk binnen handbereik zijn.

De moog Subsequent 37 verbetert zijn origineel door de implementatie van een aantal door de gebruiker gevraagde audio technische en functionele verbeteringen. Elke verbetering behoudt de magie en het karakter van zijn voorganger en biedt tegelijkertijd toegang tot nieuwe dimensies van geluid en verbeterde speelbaarheid.

Meer informatie
EAN040232613210
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moog subsequent 37
Uw waardering