Ik Multimedia UNO Drum Drum Computers

Ik Multimedia UNO Drum

Arturia Drumbrute Impact Drum Computers

Arturia Drumbrute Impact

Moog subsequent 37

Moog subsequent 37

De Moog Subsequent 37 is een (2-stemmige) parafonische analoge synthesizer die voortbouwt op het bekroonde ontwerp van de ultra krachtige Sub 37 Tribute Edition. Het bedieningspaneel is bied ruimte aan 40 knoppen en 74 schakelaars, waardoor een breed scala aan analoge sound-design tools en on-board sequencing-opties onmiddellijk binnen handbereik zijn.

Speciale prijs € 1.475,00 Normale prijs € 1.599,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Moog synthesizers

Moog Music is een Amerikaans bedrijf en fabrikant van elektronische instrumenten zoals synthesizers en theremins. Het huidige bedrijf is opgericht door Robert Moog voor het fabriceren van synthesizers en theremins. De minimoog is inmiddels niet meer weg te denken uit de muziek scene. Moog blijft verrassen met nieuwe synthesizers en ontwikkelingen, zoals onlangs de Subharmonicon en de Matriarch

Moog One

Nieuw en nu al iconen zijn de moog one 8 voice en de moog one 16 voice, klassieks en het tonebeeld van vakmanschap

Moog synthesizer Subsequent 37

Analoge synthesizer met 37 toetsen met mono en duo-modi, aftertouch, 256 presets, 2 modulatiebussen en verbeterd analoog signaalpad

De Moog Subsequent 37® is een (2-stemmige) parafonische analoge synthesizer die voortbouwt op het bekroonde ontwerp van de ultra krachtige Moog subsequent 37 Tribute Edition. Het bedieningspaneel is bied ruimte aan 40 knoppen en 74 schakelaars, waardoor een breed scala aan analoge sound-design tools en on-board sequencing-opties onmiddellijk binnen handbereik zijn.

De moog Subsequent 37 verbetert zijn origineel door de implementatie van een aantal door de gebruiker gevraagde audio technische en functionele verbeteringen. Elke verbetering behoudt de magie en het karakter van zijn voorganger en biedt tegelijkertijd toegang tot nieuwe dimensies van geluid en verbeterde speelbaarheid.

De subsequent beschikt over een zijdezachte toetsenbord met verbeterde speelbaarheid, krachtige hoofdtelefoonversterker voor live monitoring en analoge signaalpadversieringen die uw klankpalet aanzienlijk uitbreiden. Van kolossale bassen tot spannende leads tot chique pads, de Subsequent 37 is een synthesizer voor serieuze artiesten met de hands-on bediening die je nodig hebt om serieuze expressie te geven aan je live toetsenborduitvoeringen.

Verbeterd analoog signaalpad voor grotere sonische veelzijdigheid

Samen met de flexibiliteit van de uitgangsspanning, biedt de moog Subsequent 37 u ook een verbeterd analoog signaalpad voor een breder palet aan geluiden. Met het opnieuw afgestelde Multidrive-circuit kun je de gain verder aanzwengelen voor een extremer bereik van vuil dat agressiever door een nummer kan schieten dan het relatief beleefde gegrom en gruis op de tap in de Sub 37. De Subsequent 37-mixer heeft ook twee keer zoveel headroom , en de versterkingsstaging van het Ladder Filter is gemasseerd om de harmonische verzadiging en signaalcompressie te versterken. Alles bij elkaar is de Subsequent 37 een onweerstaanbare analoge synth-waarde met klassiek vet en pittig Moog-geluid, real-time tweakability en een mooi, aangepast chassis met houten eindwangen, liefdevol handgemaakt in Asheville, NC.

Moog subsequent 37 analoge synthesizerfuncties:

 • Volledig analoge Moog-synthesizer met Mono- en Duo-modi
 • Opnieuw afgesteld Multidrive-circuit voor een groter bereik en meer vuil
 • Verhoogde mixer headroom levert nog betere geluiden in Duo-modus
 • Opgewaardeerd toetsenbord met 37 toetsen, aanslaggevoeligheid en aftertouch met verbeterde actie
 • Krachtige hoofdtelefoonversterker is geweldig voor het luisteren naar geluiden op luide locaties
 • Creëer geanimeerde geluiden met 2 veelzijdige modulatiebussen
 • Synchroniseerbare arpeggiator en stepsequencer voor nog meer creatieve mogelijkheden
 • DAHDSR (Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, Release) enveloppen met synchronisatie
 • Het legendarische Moog-ladderfilter kan vloeiend of agressief klinken met resonantie, MultiDrive en selecteerbare helling
 • Speciale bedieningselementen geven u onmiddellijke toegang tot elke geluidsvormende parameter
 • 256 presets gerangschikt in 16 banken van 16 patches
 • Handgemaakt in de fabriek in Asheville, NC van Moog Music

 

Meer informatie
EAN040232613210