Facebook Pixel
Spectrasonics Keyscape – Box USB-flashdrive Spectrasonics

Spectrasonics Keyscape – Box USB-flashdrive

Native Instruments komplete 13 Ultimate Native instruments

Native Instruments komplete 13 Ultimate

Native Instruments Komplete 13

NI KOMPLETE 13 software bundel

is de perfecte productiesuite voor artiesten, muzikanten en geluidsontwerpers, die alle creatieve tools die je ooit nodig hebt in vier pakketten van verschillende grootte verpakt. Supersize uw bibliotheek met onze grootste update ooit, met nieuwe synths, nieuwe gesamplede instrumenten, nieuwe effecten en - voor het eerst ooit - uitbreidingsgeluidspakketten. Alle geluiden die u nodig hebt voor elk idee en elke productie taak.

€ 598,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Native Instruments

Native Instruments is een toonaangevende fabrikant van software en hardware voor computergebaseerde audioproductie en DJ-en. De missie van het bedrijf is het ontwikkelen van innovatieve, volledig geïntegreerde oplossingen voor alle muziekstijlen en beroepen. De resulterende producten verleggen regelmatig technologische grenzen en openen nieuwe creatieve horizonten voor zowel professionals als amateurs.

We kennen Native Instruments van:

Komplete Software , Komplete kontrol midi keyboards en de Maschine controllers

Native Instruments Komplete 13

Native instruments KOMPLETE 13 is de perfecte productiesuite voor artiesten, muzikanten en geluidsontwerpers, die alle creatieve tools die je ooit nodig hebt in vier pakketten van verschillende grootte verpakt. Supersize uw bibliotheek met onze grootste update ooit, met nieuwe synths, nieuwe gesamplede instrumenten, nieuwe effecten en - voor het eerst ooit - uitbreidingsgeluidspakketten. Alle geluiden die u nodig hebt voor elk idee en elke productietaak.

KOMPLETE 13

  • Meer dan 68 premium instrumenten en effecten
  • 24 uitbreidingen
  • Meer dan 25.000 geluiden
  • 320 GB bibliotheek

KOMPLETE 13 van native instruments is de grootste update van native instruments tot nu toe en biedt u tal van nieuwe instrumenten en effecten, evenals vernieuwde voorinstellingen en nieuwe inhoud voor MASSIVE, BATTERY 4, MONARK en meer

Meer informatie
EAN4042477273002
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!