Facebook Pixel
Steinberg UR24C 2 X 4 USB 3.0 AUDIO-INTERFACE Audio interface

Steinberg UR24C 2 X 4 USB 3.0 AUDIO-INTERFACE

Focusrite scarlett solo 3rd gen Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite scarlett solo 3rd gen

Native Instruments Maschine MK3

Native Instruments Maschine MK3

PRODUCTIE- EN PERFORMANCE SYSTEEM

Snelle, intuïtieve en leuke manier om tracks en beats te maken en uit te voeren

Geïntegreerd hardware- / softwaresysteem met sampler, arranger, mixer, FX en een ingebouwde audio-interface

Bevat MASCHINE 2.0-software en een geluidsbibliotheek van 8 GB plus KOMPLETE 12 SELECT met 45 GB aan instrumenten en effecten

native instruments maschine mk3

Speciale prijs € 545,00 Normale prijs € 599,00
incl. 21% btw
Levertijd 1-3 dagen

Native Instruments

Native Instruments is een toonaangevende fabrikant van software en hardware voor computergebaseerde audioproductie en DJ-en. De missie van het bedrijf is het ontwikkelen van innovatieve, volledig geïntegreerde oplossingen voor alle muziekstijlen en beroepen. De resulterende producten verleggen regelmatig technologische grenzen en openen nieuwe creatieve horizonten voor zowel professionals als amateurs.

We kennen Native Instruments van:

Komplete Software , Komplete kontrol midi keyboards en de Maschine controllers

Native Instruments Maschine MK3

PRODUCTIE- EN PERFORMANCE SYSTEEM

  • Snelle, intuïtieve en leuke manier om tracks en beats te maken en uit te voeren
  • Geïntegreerd hardware- / softwaresysteem met sampler, arranger, mixer, FX en een ingebouwde audio-interface
  • Bevat MASCHINE 2.0-software en een geluidsbibliotheek van 8 GB plus KOMPLETE 12 SELECT met 45 GB aan instrumenten en effecten

MAAK JE EIGEN BEAT native instruments maschine mk3

MASCHINE's 16 ultra-responsieve pads maken het leuk en makkelijk om te spelen. In Pad-modus, drum in beats of lichtjes poetsen geluiden op de 16 ultra-responsieve pads. Schakel over naar de toetsenbordmodus en speel als een piano. En in de Step-modus klinkt het programma precies waar u het wilt, en automatiseert u stap voor stap de toonhoogte, het volume, de LFO of een andere parameter voor ongelooflijk ingewikkelde en muzikale resultaten in een recordtijd.

MASCHINE MK3 GEBOUWD VOOR SNELHEID

Met Native Instruments MASCHINE MK3 kun je moeiteloos beats, melodieën en harmonieën produceren met krachtige drumsynths, eersteklas geluiden, een geïntegreerde sampler en meer - geavanceerde software ontmoet intuïtieve hardware voor een uiterst soepele workflow.

MEER VISUEEL
De native instruments maschine mk3 heeft 2 kleurenschermen met hoge resolutie deze maken het gemakkelijk om samples te snijden, geluiden te bekijken en te bekijken, FX te tweaken en uw projecten te mixen en bewerken - zonder naar uw computer te kijken.

MEER EXPRESSIEF
Vind nieuwe manieren om jezelf uit te drukken met MASCHINE MK3 Smart Strip - gebruik het als een pitchwheel om geluiden te buigen, te experimenteren met het uitvoeren van FX of tokkelen als een gitaar.

HANDIGER
USB-voeding en boordevol ingebouwde, professionele 96 kHz / 24-bit audio-interface, u kunt overal opnemen, spelen en optreden.

Meer informatie
EAN4042477247560