Presonus Faderport

Presonus Faderport

Ableton Push2

Ableton Push 2 incl gratis Live into

Native Instruments Maschine MK3

Native Instruments Maschine MK3

PRODUCTIE- EN PERFORMANCE SYSTEEM

Snelle, intuïtieve en leuke manier om tracks en beats te maken en uit te voeren

Geïntegreerd hardware- / softwaresysteem met sampler, arranger, mixer, FX en een ingebouwde audio-interface

Bevat MASCHINE 2.0-software en een geluidsbibliotheek van 8 GB plus KOMPLETE 12 SELECT met 45 GB aan instrumenten en effecten

€ 519,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
NImasMk3

Native Instruments Maschine MK3

PRODUCTIE- EN PERFORMANCE SYSTEEM

  • Snelle, intuïtieve en leuke manier om tracks en beats te maken en uit te voeren
  • Geïntegreerd hardware- / softwaresysteem met sampler, arranger, mixer, FX en een ingebouwde audio-interface
  • Bevat MASCHINE 2.0-software en een geluidsbibliotheek van 8 GB plus KOMPLETE 12 SELECT met 45 GB aan instrumenten en effecten

MAAK JE EIGEN BEAT MET NI MASCHINE MK3

MASCHINE's 16 ultra-responsieve pads maken het leuk en makkelijk om te spelen. In Pad-modus, drum in beats of lichtjes poetsen geluiden op de 16 ultra-responsieve pads. Schakel over naar de toetsenbordmodus en speel als een piano. En in de Step-modus klinkt het programma precies waar u het wilt, en automatiseert u stap voor stap de toonhoogte, het volume, de LFO of een andere parameter voor ongelooflijk ingewikkelde en muzikale resultaten in een recordtijd.

MASCHINE MK3 GEBOUWD VOOR SNELHEID

Met Native Instruments MASCHINE MK3 kun je moeiteloos beats, melodieën en harmonieën produceren met krachtige drumsynths, eersteklas geluiden, een geïntegreerde sampler en meer - geavanceerde software ontmoet intuïtieve hardware voor een uiterst soepele workflow.

MEER VISUEEL
De NI Maschine MK3 heeft 2 kleurenschermen met hoge resolutie deze maken het gemakkelijk om samples te snijden, geluiden te bekijken en te bekijken, FX te tweaken en uw projecten te mixen en bewerken - zonder naar uw computer te kijken.

MEER EXPRESSIEF
Vind nieuwe manieren om jezelf uit te drukken met MASCHINE MK3 Smart Strip - gebruik het als een pitchwheel om geluiden te buigen, te experimenteren met het uitvoeren van FX of tokkelen als een gitaar.

HANDIGER
USB-voeding en boordevol ingebouwde, professionele 96 kHz / 24-bit audio-interface, u kunt overal opnemen, spelen en optreden.

Meer informatie
EAN4042477247560
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Native Instruments Maschine MK3
Uw waardering