Facebook Pixel
Audiënt ID22 USB audio interface Audio interface

Audiënt ID22 USB audio interface

Universal Audio Apollo X16 Heritage Edition Universal audio

Universal Audio Apollo X16 Heritage Edition

RME Babyface Pro Fs

RME Babyface Pro Fs

24 kanaals 192 kHz USB Audio interface

Vier jaar geleden demonstreerde de Babyface Pro opnieuw RME's absolute toewijding aan superieur vakmanschap, niet alleen in audiocircuits en driverontwikkeling, maar ook in mechanica. Deze hoogwaardige draagbare interface is gemaakt met de hoogste precisie uit een blok aluminium en bevat nieuw ontworpen analoge en digitale circuits. De innovatieve energiebesparende technologieën bieden ultieme betrouwbaarheid zonder compromissen in niveau, ruis of vervorming.

Speciale prijs € 729,00 Normale prijs € 735,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

RME biedt een uitgebreid assortiment audio-interfaces, converters, microfoonvoorversterkers en netwerkaudio-oplossingen, allemaal gebaseerd op zijn unieke en innovatieve kerntechnologieën.

Connectiviteit met meerdere platforms voor Windows en Mac OS via PCI, PCIe, Thunderbolt-technologie, FireWire, USB 2 en 3, evenals iOS Class Compliance heeft RME een wereldwijde reputatie opgeleverd voor het bieden van ondersteuning aan alle gebruikers op alle platforms.

Dit is vooral duidelijk met de opname van meerdere interface-indelingen op producten zoals de Fireface UFX, UFX +, UCX, Fireface UC, BabyFace , 802 en MADIface XT. De reputatie van RME wordt versterkt door zijn drivers, die ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties met lage latentie bieden .RME Audio-producten worden dagelijks gebruikt door professionals in verschillende gebieden. Van opnamestudio's tot grote omroepen. NL

RME BABYFACE Pro Fs

24 kanaals 192 kHz USB Audio interface

Vier jaar geleden demonstreerde de Babyface Pro opnieuw RME's absolute toewijding aan superieur vakmanschap, niet alleen in audiocircuits en driverontwikkeling, maar ook in mechanica. Deze hoogwaardige draagbare interface is gemaakt met de hoogste precisie uit een blok aluminium en bevat nieuw ontworpen analoge en digitale circuits. De innovatieve energiebesparende technologieën van rme audio bieden ultieme betrouwbaarheid zonder compromissen in niveau, ruis of vervorming.

In de nieuwe Babyface Pro FS werden nog meer verbeteringen geïmplementeerd:

  • +19 / +4 dBu-schakelaar aan de onderkant voegt een directe manier toe om het uitgangsniveau te verlagen, verbetert dus de SNR voor gevoelige actieve monitoren, vermijdt vervorming / overbelasting en helpt TotalMix FX-faders in de buurt van 0 dB te houden in plaats van hoge demping.
  • Volledig SteadyClock FS-circuit zoals in de ADI-2 Pro FS voor de laagste jitter en de hoogste jitter-immuniteit.
  • Het uitgangsvermogen van 3,5 mm TRS-telefoons stijgt van 70 mW tot 90 mW. THD van beide telefoons uitgangen verbeterd tot 10 dB. Gebruikt nu dezelfde output-op-versterkers als ADI-2 Pro. Uitgangsimpedantie van 3,5 mm TRS verlaagd van 2 Ohm tot 0,1 Ohm.
  • Microfooningangen SNR verbeterd van 112,2 dB tot 113,7 dB, TRS Line-ingangen SNR verbeterd van 114 dB tot 116,3 dB (120 dBA). THD Line-ingangen verbeterd met 8 dB.
  • 6 monsters minder latentie aan de AD-zijde door nieuwe ADC (5 monsters AD, 7 monsters DA. Het wordt niet sneller ...).
  • Alle bovengenoemde verbeteringen werden bereikt zonder het stroomverbruik van de eenheden te verhogen.
  • K-slot voor diefstalbeveiliging.
Meer informatie
EAN4260123363253
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!